torstai 29. marraskuuta 2012

sunnarit...eiku treenit!

Aamu alkoi pirteenä, vaikka heräsinki jo kasilta. Hyi että. Mut nyt väsyttääki sen verran et ihan hyvä kai. Jos saisin inhimillisen unirytmin ees joskus ittelleni, ni se ois tosi kiva. Ehkä sit ku alan käymää salilla... Niin sielläkään en oo vittu päässy käymää edelleenkään. Tosin kaksi päiväähän siitä on kun olen jäseneksi liittynyt. Nou wörriiiss!

Kuvasaldoa päivän ajalta:
aamulla kello 9.
Duunissa. Pakollinen peiliposeeraus ennenku aukee pulju.
Käytiin iineksen kaa riehumassa skutsissa kun tulin kotiin kerran aikasin :)
Myöhemmin tuli rumempi puoliskoni, ja jäädyttiin ulkona. (Huomaa T:n turbohuulet.... hyi!)
Huomenna ois taas vaihteeks perseperjantai. Pikkujoulu-känniääliöitä liikenteessä, jotka huutaa "VIRIMAN PIIKKIIN!! HOHOHOHO" Niistäki voisin kirjottaa aika pitkän stoorin. Meinaa oon kolmen vuoden ajan ollut pikkujoulusesonkina tosi paljon töissä. Ja parina vuonna jopa VAIN pikkujoulu "kemuissa". Voi että sitä viinan ja naurun määrää!

Tosiaan: perseperjantai. Todennäköisesti kiire duunissa. Sit tulee lauantai (joo aivan varmasti osaat viikonpäivät, mut kunhan vaa sanoin) ja sillonkin on ehkä kiire. Illalla saan Salman yökylään ja pitäisi tosiaan Ninan läksiäisissä käydä tossa naapuriLÄHIÖSSÄ :D Yritti ne baariikin saada mua...
NO SIT TULEE MUN ALAN PARAS PÄIVÄ ! Sunnarit; Sunnuntai, näin kirjakielellä. No pari vahvaa sunnari seuralaista on vittu toisella puolella maapalloa, joten joudun lähtee yksin baanalle. No ei vaineskaaaaa! ähähähää
Mäpäs nukun sillon pitkään ja hartaasti, jonka jälkeen lähden Heidin kanssa salille rääkkää itteeni piiiiitkästä aikaa. Mitäköhän siitäki tulee... todennäköisesti pyörryn pukkariin ja joku komee personal trainer herättää mut tekohengityksellä *unelmoi*.... Kröhöm.. nii siis joo.. JOOo treenien jälkeen meen kattoo vihdoinkin hempan kisua ja kahvitellaan hieman. Pitäis kyl oikeesti noi PT-tapaamiset sopia, että pääsee vähä treenailee oikeella ohjelmalla :)

<3 fannyah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti