perjantai 7. joulukuuta 2012

Systeri oli meillä pari yötä, ja pääsin rentoutuu sen urpon seurassa vähä liianki hyvin :D Tokana päivänä vast päästiin ulos asti kämpästä, itseasiassa Vantaalle asti jopa! Kävästiin budgetsportissa, ostin sieltä treenikengät. Ja jumboon mentiin sitten syömään Hassen ja Salman kaa :)
S:llä oli se aika kuukaudesta, ja jouduinkin todistamaan sitä kipua ja ihmeasentoja (toka kuva) No nauroin kippurassa sille, mut nyt joudun ite kärsii samoista ongelmista....

Iines oli kuvauksellisella tuulella, niinkuin varmaankin huomaa ilmeestä? "älä jaksa kokoajan kuvaaaaaaaaa mua väsyttäää!"
Päätettiin sit tylsyyttämme tehdä KEKSEJÄ! Lähettiin kauppaan hakee tarvikkeet ja alettiin yleiskoneella väsäilee taikinaa. Mä en siis todellakaan oo mikään leipurihiiva, enkä muutenkaa mikää kokki. Lähinnä kokki kolmonen... Just ja just osaan keittää vettä. Sen takia mun ympärillä pihisee miljoona kokkia, jotta mulla ei koskaan tulis nälkä enkä vahingossakaan oo laiha! MUTTA S taas on ihan hulluna leipomiseen. Se tykkää kauheesti tehä muffinssei ja just noit keksei sun muuta kivaa. Eikä mikään ihme, jos mul ois aikaa ni varmaa leipoisin itekki kaikkee hyvää. Leipää me kyl T:n kanssa ollaan tehty pariin otteeseen...Suosittelen!
Ja tämmösiä herkkuja sieltä uunista sitten tulla tupsahti! naminami<3
T & Iines <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti