lauantai 15. joulukuuta 2012

Testing,testing.... : Stefan's Steakhouse !

Me käytiin maanantaina tosiaan Stefanilla. Oon samassa firmassa duunissa ja tiesin että herra laajentaa stadiin ja oli pakko käydä testaa. Tietty ystäväni Akseli Herlevi keittiössä sai mut vielä enemmän sinne. En tienny oikeesti kuka Stefan on... Ennenku googletin jätkän. Niinku yleensä teen kaikista ihmisistä (for your information!) :DD
Ravintola avasi ovensa neljältä, ja oltiin siellä vähän yli sen. Siellä oli pari asiakasta ennen meitä, tunti vierähti ja "seurassani" olikin jo Hans Välimäki ja itse Cheek the mään. No toi oli kyl aika epäolennainen asia, pakko silti vähä leijuu. Mut siis sali oli tyylii puoliks täynnä.. No ei ihan, mut hitto silti siel oli enemmän ku tunti sit!!


 Rakastuin täydellisesti paikan sisustukseen, se on hienostunut mutta silti tosi lämmin ja kotoisa. Tuli oikeesti niiin mukava olo tossa tuolissa! 10+ siitä!
Ja sitten ruoat. Idena on siis tilaa ateria juuri sellaisenaan kuin itse sen haluat :) Otin yllättäen helpoimman tien ja valitsin sisukan, punaviinikastikkeen ja potut&aioli
 Toisella puoliskolla oli entrecotea, ruusukaalia&shiitakesieniä ja savuvalkosipulikastike :)
Jälkiruokaa kun aloin miettimään listalta, ja luin että suklaafondant ni hurrasin sisäisesti voimakkaalla volyymilla ja päätin että otan sen. Kreikassa oli se yksi täydellinen, eikä tää perkele voittanu sitä :D Mutta silti oli toosi hyvää.
Kun olimme syöneet ja juoneet täytyi tietysti tehdä pakollinen wc-tarkastus. Ja se yllätti mut täysin. Vittu.. Mageempi vessa ku kellää teistä! Siellä oli tops-puikkoja ja hajuvettä ja kaikkee mageet naisille ettei vaa päivä menis pilalle. Siin on salee kelattu että nainen menee treffeille, ja haluu ehostaa ulkoista olemustaan, joten; Ole hyvä, tässä teille tops-puikko! Kaiva korvat ja nenä puhtaaksi ja pruittaa tuoksuja kropalle ja voilá let the date begin! :D how cool is that!
Kaikinpuolin mahtava ravintola. Näin iltapäivällä ja viikonalussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti