maanantai 17. joulukuuta 2012

kuulumisia:

Viikonloppu meni taas kerran 200km/h vauhdilla ohi.. Lauantaiaamu alkoi sillä että lähdin kohti lippajärveä, Espooseen siis. Eräs sukulaiseni on siunattu urheilullisella tietämyksellä, joten lähdin saalistamaan neuvoja ja motivaatiota :) Tilattiin mulle fitnesstukusta vitamiinit! Oon aina ollu tosi ankee ja masentunu talvisin, enkä muutenkaan vitskui saa oikee mistään.. Joten noi tulee tarpeeseen :)
Sain myös ruokavalion ja treenit parille viikolle. Hyötyliikunta kunniaan !
Illalla menin sitten naapuriin Annille, juhlimaan hänen ja hänen siskonsa synttäreitä:) Jatkettiin Ajdan kaa sitten iltaa rakkaassa kalliossa <3
Eilen nukkuminen olikin päivän odotetuin asia. Pääsin sänkyyn kasin pintaan ja nukuin aamu yheksään asti. JESH! Aamu alkoi sitten kävelyllä iineksen kanssa tuolla siperiassa.

Ei vitsi mä odotan uuttavuotta, joulu nyt tulee siinä pakettidiilinä mutta enemmän sitä. Me mennään kaikkienaikojen parhaimmalla ystäväporukalla syömään ravintolaan ja otetaan ihan oikeet alkuruoat ja pääruoat ja jälkkärit. Ja voi pukeutua hienoksi ja juoda sivistyneesti (HA!) :)))

Tässä välissä tietty on ylihuominen, meinaan meitsin valmistujaiset. En ota sitä asiaa mitenkää erikoisena, tähän ammattiin oon kyl "valmistunut" jo vuosia sitten :D Mutta sitä suuremmalla syyllä, ystäväni Heidi valmistuu myös samana päivänä samasta koulusta; ja se on hänelle tosi iso juttu! Oon tosi ylpee hempasta että neiti saa lakin päähän ja pukeutuu nätisti saan skumppaa sen kunniaksi 8)  No eeei, isot aplodit hempalle <3 pus

Kohta taas untenmaille ja huomenna aamusta salille! =)

<3 fannyah

2 kommenttia:

  1. Jotenki toi "juoda sivistyneesti " kuulosti nyt siltä et ollaan menos ihan eri porukassa syömään.. :DDDDD

    VastaaPoista