tiistai 6. marraskuuta 2012

gym calling!

Omg viikko menny melkee. Ollu duunia aika paljon ja sairastuvalla käyty hieman. Kävin tänään lekurissa (kiitos ilmaisesta työterveydestä<3) ja aika oli tasan femmalta. Lekuri avas oven ja huus "AALTONEEEN" samallailla ku Ganes leffassa Remua huudettiin. Tuli vähä syyllinen olo. Sit menin sinne huoneeseen enkä kätellyt kaveria, kysyin vaa et "miks teil on ajanvaraus systeemi netissä jos ette pidä siitä kiinni?" Kuulemma pientä sähläystä oli. Kiitos taas kerran. Ihan sama ootko vittu yksityisellä vai kaupungilla. Pardon my french.

Tänään tuli räntäpaskalunta, ja mua masentaa. Vietän kohta mun hyvien ystävien läksiäisiä Namussa, oke no 24.päivä... Mutta silti. Ja pari lähti jo, ja yks lähtee joulukuun alussa pariks kuukaudeks thaikkuihin. Jos rahat ja elämä riittää niin lähen kyllä aivan varmasti alkuvuodesta pidemmäks aikaa johonkin lämpimään. Ehkä thaikkuihin kavereiden mukaan tai meksikoon sukulaisten luokse.

Juuri tuon masennuksen takia onkin hyvä ajatella niitä kivoja asioita. Esimerkiksi sitä että, 3 kuukauden päästä asun asunnossa missä on sauna ja oma piha. Tosin helmikuussa ei sillä pihalla pahemmin mitään tee... Sauna tosin on aika kova siihen aikaa vuodesta! Ja myöskin se, että aloitan treenaamisen, ja siis oikeasti aloitan. En tiiä kauan tällä kertaa jaksan innostua siitä, mutta toivon että se jatkuu toooosi kauan. Ihan vain oman kuntoni kannalta :) En siis oo mikään kantis mäkkärissä. Tai missään muussa samantapaisessa. Syön kyllä terveellisesti, paitsi duunissa välillä tulee syötyä hampurilaisia (hihi) Ja just niitten herkkujen takia haluunkin liikkua. Mä en todellakaan aloita kuntoilun ohella karppaamista, koska se on epäterveellistä ja joojoooo se laihduttaa. Tiedän muutaman ihmisen, jotka laihtui käyttämällä sitä keinoa, aika paljonkin itseasiassa. No sit on tää kaloreiden laskeminen... Ihmiset jotka aloittaa laihduttamisen tolla tavalla on idiootteja. Siis jos ne vetää sen överiksi. Eli syö päivässä sen 700kaloria. Alin 'vaaraton' kalorimäärä on (netistä luin....) 1200kaloria/pvä. Ja ihminen tarvitsee sen parisen hunttia päivittäin!
Okei mä en oo todellakaan mikään ammattilainen, enkä luule tietäväni näitä asioita. Mutta eiköhän selvällä maalaisjärjellä hokaa jo, että kun liikut ja syöt terveellisesti niin laihdut ja kunto kohenee? :)
Ja juuri niin aion tehdä, Heidin avustuksella! Mulla oli jo kerran elixiaan parin vuoden soppari, aluks kävin kunnes tuli tylsää ja Heidi alkoi liikkua enemmän ku mä ja sille tuli omat rutiinit ja mä jäin jalkoihin :D Sit masennuin enkä jaksanu enään käydä salilla. Hävetti hieman oma olemus. Aamuisin uskalsin juuri ja juuri käydä, no sitten sekin jäi. Mutta nyt oikeesti otan perseestä ja niskasta ja kaikesta kiinni ja runnon omaan päähäni että NYT TYTTÖ, SALILLE HEP! ;)

Eli sormet ristiin ja toivotaan että en luovuta! :)



<3 fannyah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti