tiistai 27. marraskuuta 2012

Bon Voyage!

Nyt se päivä saapui. Helsinki-Vantaan lentokenttä, lähtöaula, rinkat selässä, hymy pyllyssä ja väsymys. Mun ihanat entiset työkaverit, läheiset ystävät lähti maailmalle. Pääsin töistä yheksältä ja kiiruhdin steissille Seidin kanssa ja hypättiin bussiin, joka ajoi lentokentälle. Siinä sitten huomattiin tytöt rinkkoineen ulkona ja juostiin heidän luokse. Hetken kuluttua mentiin sisälle ja siinä pähkäiltiin että mitäs nytten, aikaa on jonkin verran. No neidit iski lähtöselvitykseen ja sitä ennen otettiin pari otosta:
Anu, Seidi & Mirelle
Siinä sitten tuli pieni viivästys, pelotti että "nonni, nyt se matka tyssäs tähän" mutta ei onneksi ! Se oli vaa pikku oikaisu :D Tytöt tulikin onnellisina selvityksestä niinkuin näkyy Miren ilmeestä ;D

Oon tosi onnellinen noiden sekopäiden puolesta. Toivon että ne saa Ausseissa töitä ja pääsee elämään unelmaansa, ja pitää toisistaan huolta. Enkä epäilekään edes mitään noista, ne on sen verran hyviä tyyppejä että eiköhän ne saa paljon kontakteja jo heti ekana päivänä! Mikä onkin itseasiassa nyt, nimittäin about nyt ne laskeutuu Brisbaneen ja pääsee aloittamaan huikean reissunsa :)
TSEMPPIÄ NEIDIT, PITÄKÄÄ LIPPU KORKEELLA (ei suomen, se vasta junttia oliskin...) JA PÖKSYT PAIKOILLAAN ;) <3

Lähettiin haikein ja melko tyhjin mielin (how dramatic) Seidin kanssa kohti Helsingin sykettä. Mietin sitä että nää on ne tytöt keihin otin ekana kontaktia Namussa. Seidi oli se kenelle puhuin ekana "ootsä menossa tonne namuun töihin? mihin meijän pitäis mennä??" :D Mirellen tiesin Markuksen kautta, ja odotinkin jotain ihan muuta.... Siitä ei sen enempää :D Ja Anu oli se joka tuli myöhässä ekana työpäivänä "ai te pääsitte jo? no ehkä ne pitää mulle yksityisen työpäivän!" Nää tytöt on tullu mulle vuoden aikana läheisiksi. Vaikka en olekaan niiden kanssa ollut yhtä paljon, kuin ne kolmisteen. Mutta silti :)

Annan suuret pontsit A:lle ja M:lle, että niillä on kärsivällisyyttä ja rohkeutta säästää rahaa ja lähteä reissuun kahestaan. Mun mielestä ihmisten pitäis ollakki yhtä sponttaaneja tämmösissä asioissa. Säästä ne rahat mitkä menis sunnareilla/hienossa ravintolassa/turhiin ostoksiin hooämmässä tai ginassa. Ja ole hyvä ja osta rinkka ja lähe pois suomesta hetkeksi. Avarra ja koe maailmanmenoa. Haluisin itse tehdä myös sen, mutta mulla on koira ja tommonen kokki täällä kotona. Ja rahatilanne on oikeesti aika paska. MUTTA silti, ostan liput Thaimaaseen mihin noi maailmanmatkalaiset sitten iskee vikaksi kuukaudeksi. Ja siellä olen kolmisen viikkoa heidän riesana reppu selässä itsekin. Odotan sitä tosi paljon. Ja se onki hassua että mä odotan sitä ku kuuta nousevaa, (ja tää siis tapahtuu about maaliskuun lopussa) kun taas tytöt odottaa vaa sitä että kuinka menee esimerkiksi ensiviikolla Australian ihmeellisessä kolkassa!

Mul on jo nyt ikävä teitä! mushimushi

<3 fannyah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti