torstai 15. marraskuuta 2012

Luin tossa taannoin Riku Rantalan artikkelin ja kuinka valitettavaa se onkaan niin kuulun noihin kusipäihin jotka mussuttaa yksinään äänettömästi "HILJENTÄKÄÄ SE KAKARA!!!!!!" Ja tänään huomasin vihaavani toista (ja ehkä kolmattakin) asiaa siellä dösässä. Meinaa kun mä istun dösässä sen käytävänpuolella,ja se ikkunalla oleva kaveri haluaa jäädä pois; niin se hitaasti ottaa laukusta kiinni ja piipittää hiljempaa ku hiiri... Sit oot siinä sillai "NIIN MITÄ?" Sano perkele että 'tsori mä jään pois, move over bitch' ja sit on nää mummot... ai ettäääääh. Edelleenkin kunnioitan vanhempaa sukupolvea, nyt ja ikuisesti. Mut cmooonnnn, ette te mitään sotaveteraaneja ole. Murr.
Oon huomannu tykkääväni lapsista. Ehkä senkin myötä kun ystävät saa nykyään muksuja.. Mut en koskaan lopeta sitä manneverien kiehumista lapsimatkustajaa kohtaan. Sitä en kyl hokaa että jos vauva spiidaa rattaissa raflassa,niin siitä pitäisi sanoa jotain asiakkaalle? No ei todellakaan. Samahan se olis kun joku tyyppi alkais vaa valittaa ruoasta? Eihän siinä voi sanoa "anteeksi, mutta hiljennä itsesi".. Vai voiko??

Edelleenkin kipeenä, harkitsen vakavasti meneväni uudestaan lekurille ja tällä kertaa mä oikeesti kiristän sitä lekuria että saan jotain lääkkeitä. Viimeeks se varta vasten antoi yskänlääkettä. Joka sitten olikin ihan mukavaa ainetta, melkeinpä HUUMAAVAA :D

Hyvin alkoi tää mun kuntoilu. Sohvaperunana ja työnarkkarina vaa... jes! Eikä sosiaalinen elämäkään ole kauheen huipussaan, TOSIN siihen tulee muutos sunnuntaina. Viimeistään. Meillä on namutyttöjen kanssa treffit vapianossa. And as we all know, namulaiset tykkää sunnuntaista. Varsinkin tää ryhmärämä ! Elikkä alottelut alkossa kung fu girlillä, jatkot vapianossa pastan kera ja jatkojenjatkot aika varmasti millissä jallupullon äärellä. Sounds like a plan!
Hyvä ystäväni Mirelle <3 (joka jättää mut tänne kylmään suomeen kohta....)
<3 danny

1 kommentti:

  1. mau <3 haha joo tost sunnuntaista tulee kunnon sunnuntai pitkästä aikaa! :) ootan nyt jo sitä, menispä tää tuleva viikonloppu nopee et ois vaa sunnuntai pian :)

    VastaaPoista