maanantai 29. lokakuuta 2012

Australia calling

Jeeee vapaapäivä! Tekemistä on vain ja ainoastaan pyykkäri ja ruoka.
Ollaan siivottu kämppä kunnolla, kattoa ja seinää pitkin (vittu) mut toi vaatekasa ei nyt vaa oikee toimi. Meijän uudessa asunnossa, joka ei siis vielä ole valmis (!), on kylppärissä semmonen "pyykkikaappi" tms.. Se on kyl kätevä. Voi lajitella suoraa tummat ja vaaleet, toisin kuin nyt, meillä on H&M homesta ostettu pyykkikassi joka on itsekin ihan paskanen ja kulunut ja lojuu olkkarissa ylitäynnä. Joten tänään sit pääsen pesemään ton kasan pois niin voin jopa harkita kutsua ihmisiä meille :) Kattoo jos keksin jonkun kivan illanistujaisen vaikka meidän avioliitossa odottavalle pariskunnalle, tai sinkuille ja villeille dokuille :D

Olin tosiaan eilen sitten ulkoilemassa, lähdin töiden jälkeen keskustaan Anun kanssa. Mentiin slinkkuun, jossa meitä odotti Seidi ja Jenni. Slinkku on kyl paras paikka! Siinä sitten otettiin T:n puolesta mandariinit S:n kanssa. Ja mojitoja meni pari kappaletta. Sitten liikuimme kohti toista drinkkibaaria, nimittäin shakeriin. Siellä odottikin Jenna, jonka läksiäisiä siis juhlittiin eilen. Hän lähtee tosiaan vuodeksi ausseihin. Eikä oo muuten ainut joka lähtee. Mulla lähtee ainakin 10 ystävää tän vuoden puolella sinnepäin maailmaa. Mäki haluuuuun ! No ilta sitten päättyi The Tigerin vippiin ja siitä kotiin kahdelta. Nyt hyvin levänneenä ei ole edes minkäänlaista olotilaa, pieni päänsärky vaa löytyy. Se on mulla kyllä aina, joten ei mitenkään yllätä.

Joo eli mulla lähtee muutama tuttu sinne. Esimerkiksi Mirelle & Anu lähtee kuukauden päästä Ausseihin muutamaks kuukaudeksi töihin ja rentoutumaan ja viimeinen kuukaus (jos oikein ymmärsin) kuluu Thaimaassa lomaillessa. Que bueno!
Just eilen sanoin Anulle, että jos rahat sallii niin meen thaikkuihin viettää niitten kaa lomaa ja voitais tulla samaa matkaa kotimaahan. Pidempi aika ulkomailla olisi kyllä paikallaan. Puolivuotta/vuosi/kaksi vuotta... Anything but this!


<3 fannyah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti