keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Crete 2012

Tosiaan oltiin 29.9-14.10 Plataniaksella, Kreetalla. Hotellina oli Majestic, joka on siis neljän palluran arvoinen hotla. Oltiin tosi yllättyneitä että kuinka hyvä tsägä kävi. Siellä kummiskin oli aika tylsän näköisiä hotelleja aika paljon. Sunprime hotellin ja finnmatkojen bluevillagen lisäksi meidän taisi olla paikan paras hotelli!
Meijän huone oli eri rakennuksessa ku muiden, oikeestaa ihan kokonaa omassa rakennuksessa. Alakerrassa oli ravintolan keittiö ja breku, partsi oli jättiläismäinen ja sieltä näkyi naapuri ravintolaan (siitä lisää myöh.) ja omistajan kotiin asti jopa! Ja naapurissa oli sviitti, jossa ei kyllä ketään ollut. Eli metelöidä sai kun oli vaatekriisi, ja usko mua, mä huusinki aika paljon! :D Huoneessa oli jääkaappi ja pikku hella. Siinä tehtiin mm. tomaattikeittoa ja pasta carbonaraa itse.
Paikkana Platanias on myöskin paras tuon saaren paikoista, ainaki tuossa päässä. Maleme on tylsä, Hania on likainen, Agia Marina on melko samassa kategoriassa Plataniaksen kanssa.
Kauppoja, baareja ja varsinkin ravintoloita löytyi joka reiästä. Niin siis TAVERNOITA. Niitä tosiaan kutsutaan tavernaksi, jossa on paikallista ruokaa. Sama juttu kun epsanjassa. (serranon perhe!! muistatteko <333)

Aurinko porotti kyllä niiiin hyvin ekan viikon aikana! Parhaimmillaan (joidenkin mielestä pahimmillaan) oli jopa +35, ehkä jopa enemmän. Siltä se ainaki tuntui. Ja illalla tuli riittävän viileä, et tarvinnut ravintolaan mennä hikoilemaan. Tilasin lentokoneeseen menomatkalle mun pelastavat enkelit:



Kasi oli turha ostos tohon lämpöön, joten meijän piti ostaa nivean rasva paikanpäällä. After sun rasva toimi tosi hyvin! Kosteutti tooosi kivasti jälkeenpäin, ja tuoksu on täydellinen. T tosin ei tykännyt yhtään, koska kookos ei oo sen makuun. Mä taas rakastan sitä. Öljyä käytin mä enemmän, se ei toiminu kyllä kauheen hyvin... Ois voinu paremminki tarttua toi arska :D

Haluun nyt tehdä erikseen kaikki postaukset, eli tässä oli kaikki kiteytettynä vaa lyhyeen tekstiin.

2 kommenttia:

  1. Mul on kans toi hawaiiin tropic tanning oil, ja mua se jeesas viime kesänä kyl ku kävin solkus ja sit normi aurinko tietty. :) ja se tuoksuu niiiiin hyvältä.

    hei ps fanny ota pois jooko toi kommentointi juttu ku on nii ärsyttävä kommentoida ku pitää kirjottaa toi epäselvä numero sökkö. sen saa sielt asetuksista pois. :)

    VastaaPoista