keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

foodporn

Mä oon siinä määrin hipsteri, että kuvaan ruokia. AINA. Eilen meillä oli kylässä Sohvi & miehensä Nico, ajatus oli siis syödä hyvin ja juoda sitäkin paremmin. (itsehän tuhosin viinilaseja ja skumppalaseja... dokuKO?) No mutta. Määstörchef päätti tehdä pitkän pohdinnan jälkeen kanavartaita riisin kera (ylhäällä oleva kuva, ellet hiffannut jo...) Ruoka oli hyvää, as always. Jälkiruoasta en ottanut edes kuvaa, mikä onkin ihme juttu, mutta siis meil oli omenapiirakkaa ja vanilijajädee! Enpä oo moneen vuoteen semmosta syönyt. Kiitos pariskunnalle illasta! :)

Tosiaan kuvia ruoasta on tullut otettuu vähän liikaakin, tässä yksi otos... joltain päivältä.. emmää tijä.

Jos ei oo tullu selväks, ni mä diggaan ruoasta aikas paljon. Syöminen on kivaa! Onneks kyl mietin nykyää et mitä syön.. Emmä siis mikää vegaani tai mikää ikilaihduttaja ole. Mut jos listalla on esimerkiks pasta carbonara & kanasalde, niin otan sen salaatin ihan suosiolla. Mut ihan vaa sen takia ettei vessassakäyminen ois koko illan plääni (sry kuvasta :DD) Tosiaan kun tuo laktoosivamma löytyy geeneistä.
Tossa ku alettiin tekee ruokaa, ni aloin miettii et mitä kaikkee EI saa syödä ku on raskaana... Siis joo, sushi on ihan selkee homma. Mut mitäs muuta? On ihmisiä jotka kieltäytyy KAIKESTA mistä on kerran sanottu vaik netissä, ja sitä en kyl hiffaa.. Sama homma on raskaana tupakoiminen. Mulla on kavereita jotka on polttanu koko_raskauden ajan ja niitä jotka vetää sen yhen röökin/jämät viikossa. Ja muksuista tulee ylioppilaita täydellisin paperein :D Toinen hommahan on tietty alkoholi... o.O

Ja mitäs vittua mä näistä alan puhuu ku ei oo kokemusta, no ei oo eikä varmaa tuu muutamaan vuoteen! Mut Sofian kaa juteltiin näistä kun olin käymässä heillä, ni ajattelin nyt vaa avautuu täällä näistä asioista :D jotka muuten on varmaa kaikille iha päivänselvä juttu.. Kai mä sit asun kiven alla?

Mut nyt meen viihdyttää pikkusysterii, salma tuli yökylään taas! <3

<3 fantsuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti