torstai 26. huhtikuuta 2012

Tutustuin eilen ravintolaan nimeltä 'Hoku'. Ja Rakastuin <3
Kyseessä on siis havajilaistaustainen ravintola ihanassa rööperissä.
Siellä saa lounasta 14:30 asti, ja myöhemmin a la cartea. Ja siis ruoat on aasialaista/havajilaista. Ja siis VITTU että oli HYVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Stadis on samantyylinen paikka, jonka nimeä en tässä sano, mutta siis oon kyl sitä mieltä että Hokussa on parempaa safkaa. Ravintolassa on 6 pöytää ja 24 asiakaspaikkaa, mutta eilenkin lounaalla kävi tosi paljon ihmisiä. Se on siis suosittu siellä päin stadia. Ja ei mikään ihme!
Lounaalla löytyy esimerkiksi “Kara-age”-Kanaa ja valkosipuli-hunajakuorrute. Itse maistoin tota kanaa, ja ai että että oli hyvää! Ja sitten on myös "Teriyaki-lohta", salaattia löytyy myös kolmessa eri muodossa.
Hinnat pyörii 9-12€ välillä. Ja annokset on myös tosi isoja (toisin kuin siellä toisessa paikassa...) Eli hinta-laatusuhde on MAHTAVA! Arvostelut on ollut tosi hyviä, ja voinkin komppaa Heitä.

Niiin ja illalla hinnat on alle 20€ !

Suosittelen!!! =)

No sit viimeviikolla käytiin keskustassa kaupoilla, ja oon pitkään halunnu pitkää mekkoa kesäksi. No H&M:stä löytyi iiihana mekkuli=)=)) En kummiskaa sitä ostanut vielä.. Jos niitä on vielä huomenna, niin pakko ostaa <;


Joten tyydyin sitten eilen vähempiin ostoksiin. Ostin uutta sidukkaa ja cosmo-lehden ja nautin auringosta :)
Mitä ei kyllä oo tänään mitenkää havaittavissa! murr..

No mutta. Toivotaan että vappuna olisi kaunis ilma <3

3 kommenttia:

  1. Ihana maximekko! Mennää joskus safkaa Hokuun? :)

    VastaaPoista
  2. Fannyyy ! mul o sulle haaste: http://mirelleslife.blogspot.com/2012/05/haasteiden-tekemista.html

    :)

    VastaaPoista