tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

No niinku sanoin jo, ei ollu yhtä lämmin pääsiäinen ku viimevuonna. Joten, oltiin sisätiloissa kokoajan landella ja annettiin koirien kirmaa lumessa kokoajan. Iineski tottu olee ulkona Bellan ja Kajan kanssa! Oli siistin näköstä kattoo ku toi likka temmeltää siel skutsissa iha innoissaan <3

Pistän muutamat kuvat, näitä oli paljon. Mut kiteytän kaiken "pieneen" :)

Kun me saavuttiin kohteeseen, ni meillä oli alkubalat vastassa. Ja kuvahan ei liity siihen tippaakaa (koska en ottanut ruoasta kuvaa) Vaan sit myöhemmin päivällä, mummi ilmotti meille että alkaa munajahti................

Mulla ja systerillä oli oma alue ja lopuilla oma, sieltä piti ettiä munat vihjeen avulla. Vihje oli siis lappu, missä luki suklaamunasta jotain.

Ja mulla luki Nalle Puh !

Ja systerillä kai ihaa/nasu, en muista. Eli tämmöset munat saatiin siis !
Siinä vaiheessa kun me oltiin löydetty jo munamme (lol), niin loput etsi niitä edelleen. Joten päätettiin mennä hieman auttamaan neitejä. Myös koirat tuli mukaan auttamaan. Me jopa löydettiin Ramilin muna (lol) ekana.

Tää on ihana kuva Iineksestä! Kuinka onnellinen voi koira ollakkaan ulkona :') Toi lumikuningatar oli iha sitruuna pillussa kokoajan... Nii siis toi valkonen koiruus.



Koska nää kuvat on pyllyjärjestyksessä, ni tässä näyttäis olevan eka kuva meijän pääsiäisestä. Eli ollaan meijän pihalla just lähössä kohti tuntematonta, systerin kanssa siis :)
Kato nyt kuinka kaunis toi ämmä on. Perkele.


Tai no... Osaa se aika dorkanki näkönen olla :D
hhah, se oli tehny kädellensä jotain. Sen takii sil oli tommonen ruma "suoja", mitä se ei kyl käyttäny ku joku pari tuntii ! Huijari...

Tykkään tosta pöydästä niin paljon, et oli iha must ottaa kuva siitä :)
Tossa me istuttiin viimevuonna ja syötii lämpimässä auringossa lammasta. Nyt me jäädyttiin ulkona. Mother nature is a bitch.
Joo niinku sanoin, kuvat on vammasesti. Tässä salmalla on muna kädessä (hahahah noni lopeta) ja me venaillaa tuolla kylmässä muita kun ne ettii suklaitansa.

Nalle Puh, Nasu... murrr! Mä oisin halunnu tän suklaaboltsin!!!


Jahdin ja ulkona riehumisen jälkeen neidit alkoi olemaan jo hieman väsyneitä. Ihme ja kumma :D

OH YESSS! SAFKAAAAAAAAAAAAAA

Ja siis energiaa noilta koirilta ei kyl puutu tippaakaa ! Hulluja elukoita :D No ei, rakkaita ne on :)


Mä en kestä noita inkun korvia :DDD Aikamoinen dumbo.
Ja Bellaki pääs heittää fronside ollien. (sori oli pakko........)



Ja tän näköinen pääsiäismisu siellä landella siis oli =)))

CHEERS MATES!

<3 fannyah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti