tiistai 9. huhtikuuta 2013

quick&easy

Opiskelin aikoinaan yksityisessä hiuskoulussa, en nyt tässä sitä nimeä sano ettei pääse väärille ihmisille tietoon... hehe. Mut niin, opiskelin tosiaan kampaajaksi ja keskeytin opiskelut enkä koskaan oo takaisin menny. No siellä opin kyllä sen verran, että pääsisin varmasti johonkin liikkeeseen leikkaa hiuksia! (vinkvink)

Mulla oli samalla luokalla pari neitokaista, joilla oli aina 60 senttiset platinablondi pidennykset ja arvatkaa vaa olinko kateellinen!! Törkeen pitkä ja iiiihana suora letti ois ollu täydellinen mulle. No tukusta sitten haettiinkin mulle teippipidennykset, arvioitiin hieman alakanttiin mun oman tukan paksuus ja pidennystukka olikin siis ihan tyhmä idea. Meinaan tukkaa ei riittänyt koko päähän kunnolla, ja rahatkaan ei riittänyt uuteen parin huntin pakettiin... Joten vedin kesän ponnarilla, rotanhännän kera. Ja värinä oli musta... Eli goottikesä!

Sen jälkeen mun tuge on kasvanu hurjasti ja vaihtanu yllättäen väriä monesti, kumma kyllä nää on viel ihan ok kunnossa! Tosin viimeeks kun kävin revolutionilla
rospen taitavien käsien alla värjäämässä raitoja hiuksiini, niin nappasin moroccanoil hoitoaineen mukaani. Ja kyseinen tuotehan on hoitosarja jossa on esim hiusöljyä, shamppoota, hoitsikkaa ja hiusmaskeja. Ja enpä oo lorealin tuotteiden jälkeen löytänyt hyvää hiustuotetta joka oikeesti hoitaa, kunnes tapasin ihanan turkoosin tuubin täynnä hoitoainetta! :DD works everytime!

No jokatapauksessa, oon salaa unelmoinu pitkänpitkästä tukasta jo kauan ja ajateltiin hankkia mulle kesäks ompelupidennykset, mutta olinkin jääräpää ja selailin rapunzel of swedenin sivuja ja törmäsin quick&easy teippipidennyksiin. Aloin sit googlettaa arvosteluita kyseisistä teipeistä ja aika monella onkin ollut käytössä nämä. Risuja ja ruusuja, molempia löytyi, otin riskin ja tilasin sitten teipit itselleni viime perjantaina:D heheh... eeh... Pistin sit Rosalle ilmoituksen että nyt on sit pidennykset tulossa meitsille että olehan valmiina koitokseen!
Tänään hain postista pidennykset, ja samalla hain takin joka oli tullut vihdoin ja vittu viimein sheinsidelta ! Ja nyt rakkaus kukoistaa takin ja hiusten kanssa <3

Sen sanon jo tässä vaiheessa että fleda painaa paljon ja pituus on aika bueno (50cm) ja väri meni TÄYDELLISESTI nappiin. Otin siis #6 sävyn, omassa tukassani on sama pohja (kai?) ja vaaleita raitoja, pidennysten kanssa pää näyttääpi tältä:

Takista voin ottaa joskus ulkona kuvia... ehkä... jos jaksan.. ei tää mikää muotiblogi kummiskaa oo.. noeei.
Nyt meen miettii että miten helvetissä mä saan tän pehkon aisoihin, että voin työskennellä normaalin näköisenä. Se o moro!

<3 fantsuli

2 kommenttia: