maanantai 8. huhtikuuta 2013

organic foodporn?

Nyt on piilotettu kaikki tekstit kahden vuoden ajalta, ja tän vuoden tekstit on siis vain näkyvillä. Jeje.

Heräsin tänää kuudelta ekaa kertaa jumalattomaan janoon ja siinä sitten vetäsin pari kupillista vodaa naamariin ja jatkoin unia. Tai ainaki yritin... Kello oli 8 reikäreikä ku nousin sit lopullisesti ylös, mitä vittua?! Mun unirytmi on normaalisti klo 3 yöl koisii ja "aamul" yheltä sängystä ylös. Vaan ei tänään... Viikko alkoi siis epänormaalisti, mitä voimme odottaa loppuviikolta? No ainaki on palkkapäivä!!! JEEEEE money talks bullshit walks


No koska tässä on tätä "ylimääräistä" aikaa nyt ollu kolmisen tuntia, niin aloin selailee lukemattomia postauksia ja bongasin tämän blogin ja taisin ihastua. En oo koskaa aikasemmin kelannu orgaanista ruokaa tai kehonpuhdistusta tms, ja noh.. koska olen utelias ihminen, niin aloin opiskelemaan. Haluisin puhdistaa mun kehon. Ja miten mä aion tehdä sen, alan juomaa vihersmoothieta!
Ja mitä se muka tekee, että juot sun salaatin? No se että salde tulee juomana sun kehoon, niin se puhdistaa ja imeytyy nopee, ja koska ihmiset syö niin paljon happamia ruokia, niin tää emäspitoinen "välipala" tasottaa vähän ;)


No kai musta sit viherpiipertäjä tulee? hahah hell no. Tääki on vaa ohimenevää. Niinku lenkkeilyn alottaminen...

Siitä puheenollen, tulin tossa himaan yks päivä fiilis oli iha fine. Kunnes huomasin eteisessä mun niken lenkkarin, syötynä. Kiitos iines.
Mut kato nyt tätä :D:D:DD ei tolle voi olla vihanen!



Love, fannyah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti