maanantai 7. tammikuuta 2013

she's alive!

Puhelin taskussa, tukka nutturalla ja elämä edessä. Elämä älypuhelimen kanssa jatkuu jälleen kerran, enkä oo niin kauheen vittumainen ämmä ku viime postauksessa. Sorry about that.

Tänään ohjelmassa oli siis sim-kortin ja puhelimen hakeminen, kämpän ENTISÖINTI ja kreikkalainen ruoka. Käytiin Minos-nimisessä ravintolassa, joka sijaitsee kampin ostoskeskuksessa. Aika bueno mesta, kreikkalainen henksu ja melkee täydellinen safka. Tietenkään kyseisessä paikassa ei vaan voi (EI VOI) olla yhtä hyvää ruokaa, kuin esimerkiksi panorama-ravintolassa kreetan plataniaksella. Vedettiin gyrokset naamariin ja matka kohti elisa shopittia alkoi.
Kampin liike oli täynnä vinosilmiä ja muita tallaajia, joten kaivopihalle näin matkani käy. Siellä sitten sain vihdoin korttini!

Elämä potki persuksiin hetkellisesti, mutta nyt on tulevaisuus taattu. Vaikka jengi luulee et kyse on vaa puhelimesta, mut eheei ei kullanmuruseni. Kyse on sitäkin suuremmasta. Meinaa tää alkuvuos on aika juhlaa! Tai no ei kyl sillai... mä vaa yritän jotenki pysyy positiivisena..
Helmikuu alkaa uudessa luukussa, siis aeeevan uuressa! meinaa sitä kämbää rakennetaan vielä. uuuu!
Ja jatkuu tatskallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHHHHHHHHHH, ehkä.
Tod.näk aika varmasti.. (ristiriitaista?) Muttamutta, ystäväni, maailmanmatkaaja Mire on käynyt eräässä liikkeessä ottamassa ihan perkeleen siistei tatskoja. Ja eikun tuumasta toimeen ja tällä hetkellä mulla on kuumalinja sinne meneillään. Toivotaan että saan sieltä jonkun mageen luonnoksen mihin rakastun ja lähen juoksu jalkaa kohti hyvingeä ;)

No eipä tässä kyl oikeestaa muuta oo tiedossa... Ainii ja kesäkuun eka viikko meneekin barcelonassa! :)

<3 fannyah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti