tiistai 29. toukokuuta 2012

kesä ja vauvauutisia (johdan teidät metsään tällä otsikolla muahhaha)

Selitän lyhyesti miks en oo kirjotellu tänne, toisaalt ihan ku ketään kiinnostais. Mutta. Mulla on ollut töitä, pienimuotoinen tyhjäpäisyys on havaittavissa myös; joten ei oo mitään kirjotettavaa. Vaik joka vitun päivä mulle tulee joku aihe mistä voisin kirjottaa, mut tän koneen avaaminen on vaa niin vaikeeta. Hiton älypuhelimet !

Ja ihan ku mä alkaisin jollain kännykällä kirjottelee postauksia. Pyh.

Alotetaan rauhallisesti, iineksen pärställä. Noi ilmat on ollu tosi jees, ja inkku nauttii tosi paljon auringosta!



Toi sää on ollu tosi jees, diggaan tosi paljon. Ainut miinuspuoli on se, että siitepöly sucks my ass. Actually nose... En oo koskaan ollu allerginen millekkään muulle ku laktoosille. Varsinkaa mikää siitepöly, koivu tai mikää kukinta ei oo aiheuttanu mitään ongelmaa. Mut tänävuonna, tietenkin, oon yskiny jonkun kuukauden ehkä. Olin eka kipee, sit kelasin et fine, nyt tulee se yskä ja sit se on taas ohi. Koska mul tulee aina vikaks yskä flunssan jälkee. Ja ääni muuttuu käheeksi pornoääneksi. Mikä on muuten se paras kohta! :D Aanyfuckingway, tää vitun yskä ei sit loppunukkaan. ikinä. Jatkuu edelleen. En todellakaan oo menossa mihinkään allergiatesteihin, annan vaa tän mennä ohi siitepölyn mukana. Enköhän mä voi jo paremmin viimeistään kesän lopulla? Hauskinta oli se, ku luulin et mulla oli silmätulehdun mut seki oli tota siitepölyä. Plaaaah

Flunssan ja lämpimien kesäpäivien ohella tai no siinä samalla oikeestaan, olen ollut töissä. Tää lista on ollut melko viikonloppu painotteinen, ja niin on varmaan seuraava listakin. Tämmöstä tää ala vaa on, oma elämä vähä niinku unohtuu siinä. Ei oo varaa suunnitella viikkoa pidemmälle, varsinkaa viikonlopuille. Terdekelit vetää porukkaa niin perkeleesti ! baarirottana on kiva työskennellä <3

Mutta, koska juhannus on suomalainen kansanjuhla (juoppojuhla) niin sen olen ottanut jo viime juhannuksen jälkeen vapaaksi :D Silloin nokka on kohti Hankoa! Siitä tulee perkeleen hieno juhannus. Ja sehän on jo ihan kohta! Alle kuukaus o.O Ja nyt lauantaina on myös kesän ensimmäiset mixxedit ! fuck yeah <3

Mixxedit on siis bio rexin terdellä, joo siis lasipalatsi JU NOU?!?!?! no ihmiset sanoo niitä 'piribileiksi', mun mielestä ne on vaa aivan sairaan hyvät kemut missä on paljon ystäviä ja vitun hyvää musaa. No fuck that shit, ne on lauantaina. Ja perjantaina on rex terrazzan avajaiset, missä soittaa mun ystävät Juho ja Ivari ! Kerkeen sinne, hopefully, joskus yön pikkutunteina kun pääsen töistä. Lauantain otin vapaaksi ihan vain sen takia, että pääsen ystäväni valmistujaisiin!

Huomenna olisi Belindan päivä.. Toivottavasti! Siis pikku potkija pojan laskettu syntymäaika on siis huomenna. Ja perkele sua on odotettu jo liian kauan, joten voisitko jo tulla? pliide <3 täällä fanny-täti odottelee sua hurjasti! Mulla on isot suunnitelmat sua varten beibi ;)

Se on oikeesti tosi jännää, miten voi rakastaa jo toisen vauvaa, ihan vaa sen takia että rakastaa sen mammaa. Niin se sellanen ystävyys vaa jatkuu. Meki ollaa kärsitty iha perkeleesti bellun kaa, mut silti ollaan hyviä ystäviä edellee.

Nojuu. Kesä siis suomeksi menee töiden parissa, ja en aio stressaa kyl yhtään. Rahaa tulee ja menee, ja asuntoki pitäisi löytää jossain vaiheessa. Ja eteläänkin haluisin lähteä. Ei siis viroon, vaa ihan kunnolla etelään. Joulukuussa kun tulee niinistön setelit käyttöön, niin lähen suorinta tietä lentokentälle ja otan reissun johonkin vitun kauas. Tietysti paikkoina on joko meksiko tai thaikut. Haluisin myös heinäkuussa mennä viettää mun synttäreitä Barcelonaan, alexin luo. Mut se nyt on vähä auki vielä. Sen näkee sit joskus. Pitäis kyl itseasiassa pian tietää. No, fuck it, päivä kerrallaan :)

Lopuksi päivän bisukka.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti