keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

lalalalalallllaala

NO MEN HEJ! =)

 Salma oli meillä yks päivä, tehtiin siskojen juttuja, tosin ekaa kertaa seki tuli nähty! Enkä nyt kerro mitä tehtiin, koska meijän suku on hullu ja stalkkaa. Hulluja... Mut joo. Katottiin hetken sotahevosta, se leffa mikä voitti oscareita ja on spielbergin tekosia. Ei jaksettu sit kattoa loppuun, vaan nautittiin mokkapaloja! Tehtiin ennen leffaa siis herrrrkullisia (ihan must) biittejä <3 namnam :)
 Noh, sitten lauantaina... Voi että... Mut suostuteltiin lähtee ulos. Alunperin oltiin menossa baarikärpäseen, dallailtiin siihen ötökän eteen ja hokattiin et ei saatana, ei kyl lämmitä sydäntä. MEINATTIIN päätyä myrtsiin (thank.you.lord.for.saving.my.ass.!!!!.) Joten... No eihän se mitään hohdokasta ollut, mutta mentiin sitten teiniluolaan :) Julia oli täydessä vauhdissa, ja taisin tykästyy siihe mimmiin ihan kauheesti ! Hel_vetin menevä ja ihana typy ! Eveen rakastuin jo aikoja sitten <3 Kiitos seurasta!
Ps. "Kadotin" myös bussilippuni! Joka sitten sattuikin olemaan mirellen eteisessä.. Right where i left it :D Sieltä siis heräsinkin :)
 No myrtsiin päädyin silti eilen, koska siellä on kengäliike nimeltä skopunkten. Sieltä oon ostanu talvelle parit kengät, tai siis osTIN. No toiset meni iineksen iloksi tossa jonkun aikaa sitten. Rakastin niitä kenkiä :'(( Mutjoo, back to the point; Lähdin siis ostamaan itselleni kenkiä, semmosia kevyitä kevätkenkiä. Semmosia mistä ei mee vedet läpi eikä tuu kylmä. Mut silti.. no vittu kevyet?! No eipä sieltä mitään löytynyt saatana. Mentiin sit mäkkiin syömää tontsan kaa, ja nähtii Nico siinä samalla työn touhussa (ihme lusmuilija! noeeei, reipas kaveri se on oikeesti) Ja sit lähettiin anttilaankin, ja sieltä napattiin tommonen iiihana laatikko ^^ Oli myös laatikko missä luki "pieniä turhuuksia" tai jotai sen tapaista, rakastuin. Mut se maksaa neljä kybaaaaa! o.O kreisii... Voisin vaikka veistää ite sellasen ja maalaa!
 Joo sit käytiin myös i cubus, ah fucking love that store! No kokeilen kivaa rotsia, mut se ei ollukkaa niin kiva päällä. Ja ostin myös valkoset höyhen korvikset missä roikkuu niiden lisäksi "hopeinen" sulka! iihanat :) Tulee varmasti kesällä hurrrjaan (sori oli taas pakko....) käyttöön <3 Ne on muuten in! for real! hehe se rimmas... turpa kii.. mut joo..
 Löytyi myös tämmönen ! tarjotin <3 Mulla on entuudestaan yks tarjotin. Marilyn monroe kaunistaa sitä pohjaa, siinä on siis neljä "posliini" kuvaa märilinistä, mustavalkoisia ofc. Nätti mimmi oli kyllä ! Muttajuu, toi valkonen tarjotin sopii hyvin meijän olkkarin pöydälle koristeeks ja alustaksi. Värit kun ovat valkoinen ja beige! En ois koskaa uskonu et mun olkkarin värit on noi... Aina ajattelin ainaki mustaa... Ja ruskeeta.. Ja vaaleenpunaista.. :D No sitä kylläkin nuorempana.

Mut kai se sit on niin, että se väriskaala vaa syntyy ihan yhtäkkiä, jos ei sitä mieti siis.. Emmä niitä värejä ajatellut kun shoppailtiin (okei mummi shoppaili) mut kyllä mä tästä tykkään ! aina oon digannu selkeestä ja simppelistä sisustuksesta. Mut silti rakastan myös esimerkiksi semmosta, että yks seinä on punanen ja on mustat nahkasohvat (ne mä kyl hankin vielä joku päivä!) ja kitara seinällä ja rocknroll lifestyle \,,/ haha noeeii.. Ehkä ajattelin nyt vaaria hieman. Mut semmonen boheemi tyyli <3 me likey
 Päästiin myös löhöilee sohvalle iineksen kanssa ja syömään tortilloja <3
Ja joo, oli kyllä helvetin hyvää, kestosuosikki !

Tänään mun ois pitänyt saada mun RIPSET, mutta kun jokisen neiti olikin hieman KIPEÄ :D niin en sitten saanutkaan mun räpsyjä kuntoon! Ja sain vihdoinkin mun bussilipun takasin, kun Hasse tuli nappaa mut kyytiin ja haettiin se libbu mireltä takasin :D
Kiitos myös mirelle, että sain majottautua olkkarissanne sen yhen kuorsaajan kanssa !

2 kommenttia:

  1. Ostin ite Skopunktenist joskus kolmet kengät kahen hinnalla, sellaset perussaapikkaat, feikkiuggit ja maiharit, ja ne maiharit onki ollu käytös varmaa joka päivä sen jälkee ku ne ostin :D siel on laadukkait kenkiä halvalla !

    VastaaPoista
  2. Joo! ne on tosi hyviä :) Mullaki noi yhet buutsit, ne mustat mis on "niittivyö" kantapäässä. Ne on tääydelliset, tosi mukavat jalassa ja oli kai tyylii 20e. Sit ku jengi näkee ne mul, ni ne on "AA onks noi biancost! NÄIN NE OLI ALENNUKSES 70e" muahahha suckers, menkää myrtsii ruåttalaisee shoppenii sielt saatte kymmenen paria halvemmalla :D

    VastaaPoista