perjantai 14. syyskuuta 2012

Teneriffa kutsuu idänihmettä.

Oltiin viimeviikolla työkaverin läksiäisissä, hän lähtee teneriffalle "töihin". Paskan marjat. Dokaa se sinne lähtee. No meille kerrottiin että mbarin terdellä on tapaaminen, joten näin J:n siinä edessä. Paikka osottautuikin olemaan väärä, mutta jäätiin silti siihen lasillisille.

Ja näin kauniilla seuralla istuin siinä sen yhden magnersin ajan. (joka muuten uppos aika pikaisesti)


Ja tämmösen otoksen otin himassa ennenkuin lähdin liikenteeseen. Huulipunat naamaan ja menoks !



Me siis nähtiinkin Stone'sissa porukat, eipä siinä kauheen kauaa haikailtu vaan lähdettiin syömään. Paikkana oli LaFamiglia niminen rafla, italialainen karvoilla höystettynä....
Tosiaan syötiin alkupalaksi T:n kanssa ikäänkuin tapaslajitelman, tarjoilijan mukaan se riittäisi kahdelle mainiosti. Bullshit. Se ois riittäny yhdelle alkupalaksi hyvin. Just ja just :D

Ja pääruoaksi söin siis pippuripihviä (yllättäen) ja annoksestani löytyi _kolme_kappaletta_hiuksia. Mikä on siis aivan vitun jees? Ja alhaalla kuva kyseisestä annoksesta...
Saatiin koko porukalle jälkiruoat puoleen hintaan hyvityksenä ja mun jälkiruoka (tiramisu) ilmaseksi.
Odotin ehkä liikaa... Don't know. Ei ainakaan tartte uudestaan mennä :)

Jälkeenpäin kun miettii, niin toi annos on muutenki aika ruma. 8-vuotias ois noin fiksu että asettelis potut tollai ja pihvin keskelle.

No kun oltiin syöty, niin päätimme lähteä Erottajalle. Siinä sitten innostuin popsimaan fireball shotin naamariin, ja näin erään ystävänkin siellä. Ja meidän entinen työntekijä M tuli myös lasilliselle! :)

Yllättäen baarikohteemme olikin milliklubi. Eli it means sunnarit. Paha juttu tämä. Lähdettiin milliin, ja siellä meitä odotti pöytä valmiina ja ei kun skumpat pöytään J:n kunniaksi. Kun tämä urpo päätti ottaa Long island ice tean, tiesin että se on menoa nyt. Ei mennyt kun tunti, niin sankari heitettiin käbiin ja itäänpäin matka jatkui. Lopulta meilläkin meni maku koko hommaan, ja lähdettiin kotiin päin T&J:n kanssa.

Ja siis seuraavana päivänä mun olo oli RAPSAKKA. Darude tuli ja soitti pari levyy ja sit maistu safka. Ilta huipentui tv:n edessä ja uni maittoi.

Never again. Tank yall !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti