keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Mä nyt esitän että tahallee tein tämmöstä ruokaa. Vaik oikeesti meil ei oo ruokaa, muuta ku vihanneksia pakkasessa ja riisiä kaapissa. NOEEI. Ostin noita wokkivihanneksia ihan oikeesti sen takii että alkaisin syömää vähä erilailla. En nyt vittu todellakaan ala karppaa, joku roti tähän hommaa sentää! =)
Ei mut oikeesti. Oon huomannut, että joskus 3-4vuotta sitten vedin esimerkiksi irtareita ihan simona! Siis jos makuuni tai filmtown TAI candyking oli lähellä niin anastin sieltä parin egen edestä bägyy. No yks asia on kyllä pysynyt ja varmasti pysyykin kauan; Pepsi Max <3 Sitä ei voita edes Kuningas alkoholi. Tai no voittaa. Mut ei siitä sen enempää.

Any fucking way, tein tämmösen bikku aterian missä on siis noi vihanneksen, jasmine riisiä ja kurgguu tomaattii ja feta/aurinkokuivattu tomaatti sörsseli. Nii ja sweet chilii riisin päällä. Tosi kämänen, meinaa mul on vieläkin nälkä. Mut ymmärrän nyt kaikkii laihoja ihmisiä, ne syö "pieniä" aterioita monta. Eli siis vihanneksia kasviksia ja jtn couscousii tosi paljon, mutta ne ei tuu täyteen joten se on niin pieni ateria.
Itse en kyllä pärjäis ilman lihaa !


Muttajuu. Päivän aihe on DUBSTEP, ainakin sen verran ku jaksan kirjottaa siitä.

Se on lähteny wikipedian mukaan vuodesta 1998/99, ja kuuntelin just äsken vast niit ekoja biisejä sellaselta artistilta kuin EL-B. Ja sehän ei siis oo läheskää samallaista ku nykyään. Oikeestaa siitä jopa tykkäsin, se oli tosi rauhallista tosin. Ja nykyään on "Nero" joka on näköjään aika tunnettu dubstepin harrastelija. Ehkä mun mielipide johtuu myös siitä että, en tykkää electromusiikista kauheesti. On tietty hyviäkin dubstep ja electro/techno biisejä, jopa mahtavia. Mut kallistun enemmän housemusiikkiin nykyää :)

Ja seki, että se musiikki on vasta rantautunut ihmisten korviin nyt vasta, ja siitä voimmekin kiittää TAI syyttää Skrillexiä. Joilla on kyl vitun hyviä biisejäKIN. Ärsyttää vaa ne ihmiset jotka _oikeesti_ kuuntelee vaa sitä yhtä biisiä, tässä tapauksessa vaikka skrillexin "scary monsters and nice sprites" tai
skrillex ft. korn "narcissistic cannibal". Okei, toi eka on vitun hyvä, hauska biisi! Mutku ne sit luulee tietävänsä dubstepistä kaiken ja selittää että He kuuntelevat dubsteppiä?! Jos näiltä ihmisiltä kysyisi että millon koko paska alko, ja kenestä se alkoi ni ei ne osais vastaa! En mäkää osais. Paitsi nyt.
Thank you google for making my life easier :D

En nyt viitti jankuttaa tosta kokoaikaa ja toistaa itteeni. Mut pointtini oli tässä se että tääkin on vaa aalto. Niinku iphone, skeittikengät, LOST-sarja ja se 4400 vai mikä lie olikaa. Ja jos ei pointtini tai mielipiteeni kiinnosta tai et hyväksy sitä, niin byyhyy. Cry your heart out.

Ja tähän loppuun voisin pistää kunnon musiikkia :) olkaapa hyvä <3

<3 fannyah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti