sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Tony, rottiksen terdellä :)



Heipp!
Lähettiin eilen mun työpaikalta Tonyn kaa keskustaan yhille, mentiin siis rotterdamin terassille. Otin Golden cup strawberryn, HYI SHAISSE et oli makeeta!! yäk
Siitä sit lähettiin etsimään ravintolaa mihin mennä syömään, käytiin santun (santa fé) pihalla mut se oli aaaivan
fulll. Ja siel menee aina niin kauan et saa ne fakin safkat. Sit käytiin Amarillossa, ja sielläkin oli täyttä. Sit lähettiin kävelee Iguanaan päin ja törmättiin uuteen ravintolaan Vapianoon, kaisaniemenkadun ja mikonkadun kulmassa.

"Vapiano aloitti noin kuukausi sitten Kaisaniemenkadun ja Mikonkadun kulmassa. Ravintola on täsmälleen samanlainen kuin kaikki muut Vapianot ympäri maailmaa.
Ketjun perusti saksalainen McDonald'sissa työskennellyt yrittäjä vuonna 2002. Helsingissä Vapianon lisenssioikeudet omistaa virolainen yrittäjä.
Vapianossa ei ole tarjoilijoita, vaan asiakas menee kokin tai baarimikon luo, tilaa ja ojentaa saamansa elektronisen kortin, johon ostos merkitään. Ruokien - etenkin pastojen - valmistumista voi seurata vierestä. Ruuat valmistuvat nopeasti, sillä raaka-aineet on pilkottu ja punnittu etukäteen.
Toiminta on avointa ja nopeaa (jos jonoja ei ole) - ja tehdasmaista. Asiakkaalle syntyy kuvitelma, että hän voi näin kontrolloida, mitä hän syö. Näin osin onkin, tosin yksikään kokki ei osannut sanoa, kuka on valmistanut ravintolan käyttämät raaka-aineet, kukaan ei tiennyt edes tomaattimurskan tai juuston valmistajaa. ”Italialaista” ei riitä vastaukseksi, sillä kaikki Italiassa tehty ei ole laadukasta. Olen kohdannut Vapianossa kuusi työntekijää. Heistä viisi ilmoitti olevansa virolaisia."


Ihan hyvää ruokaa, sovittiin et mennään toistekki. Otettiin molemmat pastaa, ofc. Koska pizzaa saa kaikkialta, ja kyl pastaakin mut ei oo niin paljoo vaihtoehtoja. Listalla oli Pasta carbonara ja bolognese, niit löytyy jokapuolelta. Ja niitten lisäksi oli ainakin 10 eri pastaa. Mua vaa häiritsee et siel ei ollu italialaisia työntekijöitä, enhän mä nyt kuvittelekkaa et stadista löytyis niin montaa italialaista jotka haluis samaan paikkaan töihin. Mut oishan se kivaa et on oikeita italialaisia tekemässä sitä ruokaa. Mut kyllä se nuori kokki onnistu ihan riittävän hyvin.

Syömisen jälkeen tultiin kotiin ja sit pojat alkoi pyytelee mua ulos. Ne oli menossa Summer heat:iin, kaivolle. Nooooot. Jäin kotiin ja mentiin nukkumaan. Ja tänään heräsin siihen et töistä soitettiin et pääsenkö töihin, huijasin ja sanoin et en pääse oon jo menossa yhteen toiseen paikkaan töihin. Multahan se on vaa pois.... okei tuplapalkka jeje, mut tartten sunnuntain vapaaksi. Voin vaa esim, kattoo telkkaria ja dataa samalla niin kauan ku haluan <3

I love sundays!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti